Hello Tello Pilot!
Join our DJI Tello community & remove this banner.
Sign up

Only tello_video example works, no other example does.

kwlabs

New member
Joined
Feb 15, 2019
Messages
2
Reaction score
0
Hello, I am running Fedora 29 and installed golang from the repo. Whenever I try to run any of the examples that fly the drone, nothing happens, but I can run the tello_video example without issue. I connect to the tello wifi just fine and the lights on the tello go green when I connect. I don't see anything wrong or odd so I am hoping someone else may be able to help me. Here is the output when I run the basic tello.go example:
$ go run tello.go
2019/02/15 10:33:08 Initializing connections...
2019/02/15 10:33:08 Initializing devices...
2019/02/15 10:33:08 Initializing device Tello-E026377102C1CAA ...
2019/02/15 10:33:08 Robot tello initialized.
2019/02/15 10:33:08 Starting Robot tello ...
2019/02/15 10:33:08 Starting connections...
2019/02/15 10:33:08 Starting devices...
2019/02/15 10:33:08 Starting device Tello-E026377102C1CAA...
2019/02/15 10:33:08 Starting work...

After that nothing happens until I kill the process. Any help would be greatly appreciated!
 

kwlabs

New member
Joined
Feb 15, 2019
Messages
2
Reaction score
0
Sorry I figured it out... I needed to activate the drone using the phone app. After that I can now fly via GO examples.

I will leave this here in case anyone else has this issue.
 

New Threads

Members online

No members online now.

Forum statistics

Threads
5,477
Messages
39,000
Members
15,680
Latest member
Robert Craig