Hello Tello Pilot!
Join our DJI Tello community & remove this banner.
Sign up

Cannot connect with UDP packets

rnealon

New member
Joined
Dec 10, 2019
Messages
1
Reaction score
1
I have a Tello, updated firmware to 1.4 and it works fine with the app.
I am trying to get it to connect to a wireless router, so I have a packet sender and i am using the instructions in the SDK 1.3 to try connect and control it. When i send 'command' to the IP address 192.168.10.1 port 8889 I don't get any response and the flashing light doesn't try green. I have tied a few different packet senders and looked up the IP being used by the tello.
Is there any known issues with this or has anyone come across this before?

Thanks
 
  • Like
Reactions: RogueSquadron1
Joined
Dec 23, 2019
Messages
14
Reaction score
1
Any luck or insights??
I'm seeing pretty much the exact same issue.
I am using the TelloSDKCoreNet C# library.

I keep seeing the following exception when the "command" message is sent:
A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond
 
Last edited:
Joined
Dec 23, 2019
Messages
14
Reaction score
1
I am wondering if my understanding is correct here. When i use the iOS Tello App, i have to connect to the WIFI SSID which is being broadcasted by the Tello drone itself.
But when i am trying to connect via my code, i am connecting via IP Address + Port (as defined by the v1.3 SDK manual).
 

New Threads

Members online

Forum statistics

Threads
3,894
Messages
29,688
Members
10,056
Latest member
AntDrone