Dzień dobry!Good lowcost drone. My first but not last
Thank you. I wont be shyWelcome to the forum.
I hope you will find our site helpful and look forward to any input , photo's/video's you might post .
Don't be shy and ask anything if you can't find it by searching .![]()
Wiadomka, mam wersje wojskowa o zasięgu 500km ??. A tak serio ostatnio często w stolicy na szkoleniach jestem wiec zamiast Phantoma tachac i nie moc na szybko go wyjąc tam gdzie chce bo macie mnóstwo stref nad Warszawa, wyciągam Tello i latam kiedy i gdzie mam ochotę ?Thank you. I wont be shy.
I have bought a wifi repeater 2 from xioami. Is
To niezły zasięg ma twój tello jak latałeś z Gdańska do Warszawy
Ja jeszcze uczę się latać. Ale najważniejsze dla mnie to filmowanie i zdjęcia. Kupiłem pada do niego, extender WiFi i mam jeszcze gogle vr. A i jeszcze apke tello fpv.
Czekam na dobre warunki pogodowe bo przy wietrze słabo się lata...
Niestety jeszcze nie kupiłem Xiaomi ? ale chyba to zrobie niedługo bo bez tego zasięg to parodia. Do oglądania z góry Tello tez takie sobie ze względu na brak gimbala, wiec tyle o ile z powietrza do przodu będziesz widzieć ale zawsze widok będzie lepszy np. Z wysokiego balkonu ?, choć racja np. Na wsi dzięki Tello będzie można ujrzeć widok którego w innej sytuacji byś nie zobaczył. Ten dron jest tez fajny jako selfie dron do fotek w oryginalnych miejscach np. Mosty(wylatujesz poza most i robisz sobie fotkę) czy miejscówki ciezko dostępne albo po prostu jak jesteś z kimś z kim chcesz być na jednym zdjęciu w fajnej okolicy a komórka z ręki nie zrobisz takiego ujecia ?. Ja teraz kombinuje jak zrobić jakiś fajny malutki pojemnik do jego transportu a nie wydać 100zl na torbę PGY czy tym podobnej bo nie chce wydać połowy wartości drona na coś w czym będzie mi wygodnie go transportować ?, no i dałem znajomemu który pracuje na blacharni Mercedesa żeby mi polakierowal w jakiś fajny kolor obudowę ? zobaczymy co tam za kolor mi pryśnie bo dałem mu wolna rękę mówiąc żeby tylko nie był czarny ?.Masz extender do niego? Jak się spisuje jeśli tak?
Najbardziej mi zależy żeby widzieć z góry. Nie samo latanie ale widok z miejsca którego nie zobaczę. Czyli z góry. Wiem że filmy są średnie ale wolę fotki. Jakieś tipsy dla nowego usera?
Czytałem czy słyszałem zdjęcie osłon powoduje wydruzenie lotu o jedną minute więc mało. IMO nie ma sensu ich zdejmować chyba że jesteś doświadczonym pilotem.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.